Ενεργοποιήθηκε η νέα υπηρεσία Facebook Email

Η νέα υπηρεσία του Facebook δεν πρόκειται για μια παραδοσιακή υπηρεσία email, αφού θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που έχει ήδη το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο καθώς και άμεση δυνατότητα chat μεταξύ των χρηστών, επιταχύνοντας έτσι την επικοινωνία μεταξύ τους.

Όλοι οι χρήστες πλέον θα μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμούς με την κατάληξη @facebook.com, και μέσα από εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν τα emails τους, να έχουν ιστορικό των συνομιλιών και του social inbox ενώ τέλος με τη βοήθεια ενός αλγόριθμου ο χρήστης μπορεί να φιλτράρει όλα τα αποτελέσματα που δεν θέλει να του εμφανίζονται.

Στη νέα υπηρεσία αυτή του Facebook, συμμετέχει και η Microsoft, με ενσωμάτωση Outlook Web εφαρμογών, για να μπορούν όλοι οι χρήστες να χρησιμοποιούν αρχεία Word, Excel και PowerPoint και να μπορούν να τα μοιράζονται με τους φίλους τους.

Επίσης όσοι θέλουν μπορούν να συνδέσουν το λογαριασμό τους με το Windows Live Sky Drive και να αποκτήσουν αυτόματα αποθηκευτικό χώρο 25GB. Όπως πάντα η υπηρεσία σταδιακά θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες και θα μπορούν να την ενεργοποιήσουν μέσα από την κατηγορία “Messages”.

Digital - New Media

Online Campaigns

Mobile News

Campaigns

Advertising

Public Relations

Μετακινησεις Στελεχών.

Ραδιοφωνο

Εφημερίδες

Radio world

Παράξενα