Εκδηλώσεις

Η αντεπίθεση της ξανθιάς

Με αφορμή την ανάρτηση ανώνυμου αναγνώστη στο Blog του τρωκτικού και την δυσαρέσκεια του στα τηλεπαιχνίδια που πλαισιώνονται από ξανθιές… η Ιωάννα Μπινιάκου (ξανθιά), μαζί με τις υπόλοιπες ξανθιές της μικρής οθόνης και τους συνεργάτες της, βγαίνουν στην αντεπίθεση.

Για τον λόγο αυτό την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009 σας περιμένουν στα νέα γραφεία της Isb Finance και της Neted (Α. Παπανδρέου 166 Ίλιον) στις 7:30 για να απαντήσουν στους ανώνυμους, και να ανακοινώσουν στους επώνυμους την ίδρυση δύο νέων δυναμικών εταιρειών στον χώρο της οικονομίας, και της επικοινωνίας. Η αντεπίθεση θα ολοκληρωθεί με κατά μέτωπον δεξίωση.

Ο Κουρσάρος

Η Πρότυπος Ακαδημαϊκή Σχολή Χορού ΜΑΙΡΗ ΛΑΔΑ, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης του κλασσικού μπαλέτου, αλλά και με έμφαση στην καλλιτεχνική μύηση των σπουδαστών της σε όλα τα είδη χορού, έχει τη χαρά φέτος να παρουσιάσει variation του μπαλέτου «Ο Κουρσάρος (Le Corsaire)», στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών Σάββατο & Κυριακή 8 – 9 Μαΐου 2010 Στεφάνου Δέλτα 15 Π. Ψυχικό  (Κολέγιο Ψυχικού ) .

Η  παράσταση θα  είναι  αφιερωμένη στην παγκόσμια Ημέρα της Ευρώπης  Κυριακή   στις  9 Μαΐου με την αιγίδα της Ουνέσκο για το χορό όπου η σχολή είναι μέλος. Υπολογίζεται ότι θα την παρακολουθήσουν  περίπου 2500 άτομα.

Εμπνευσμένη από το κλασσικό αυτό έργο σε τρεις πράξεις, σε μουσική του Adolphe Adam και χορογραφημένο από τον Marius Petipa, η σχολή θα παρουσιάσει ένα ρομαντικό παραμύθι σε παραλλαγή και χορογραφία της Κας Βασιλικής Κίκνα, καταξιωμένης χορογράφου της Ε.Λ.Σ. με πολυετή πείρα στην αναβίωση έργων του κλασσικού ρεπερτορίου, την δε επιμέλεια των pas des deux και μουσικής προσαρμογής Τριαντάφυλλος Καραμανίδης.

Το πρόγραμμα της διήμερης παράστασης έχει ως εξής:
θα παρουσιαστεί αυτούσιο το παραμύθι «Ο Κουρσάρος», με τη συμμετοχή των μικρότερων και μεγαλύτερων σπουδαστών της σχολής, καθώς και την φιλική συμμετοχή των σπουδαστών της   Λυρικής  Σκηνής στους ανδρικούς  ρόλους.
 
Στα πλαίσια της συνεργασίας της σχολής με ομάδες και Ακαδημίες του εξωτερικού (Art in Motion Dance Company - Γερμανία), θα παρουσιαστεί μία πρωτότυπη παραγωγή, με τη συμβολή των μεγαλύτερων σπουδαστών της σχολής, καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο, αλλά και καθηγητών διεθνούς κύρους (Marilena Grafakos,Carolina Buchta, Naduah Denkinger ο Γερμανία , Carsten Lumiere Sasse, από Ολλανδία, ομάδα Μυία και Χορόγραμμα απο Ελλάδα, συνεργασία σχολών χορού όπως σχολή Έκφρασις, σχολή Βίκυ Παπανικολάου- Επισκόπου).

Η παραγωγή αυτή θα περιλαμβάνει κομμάτια από ποικίλα είδη χορού (σύγχρονο, Modern Jazz, Lyrical Jazz, Musical, Hip-hop, House dance,αφιέρωμα  M. Jackson, Latin) αλλά και χοροθεατρικά δρώμενα, άρτια δεμένα μεταξύ τους γύρω από το θεματικό μοτίβο των αντιθέσεων και διακυμάνσεων της καθημερινής ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. 

Παράλληλα θα  εκτίθενται από τον Carsten Lumiere Sasse  εικόνες και φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια  της προετοιμασίας των χορευτικών  κομματιών παρουσιάζοντας έτσι  στο  ευρύ κοινό την ζωτικότητα του χορού και την ενέργεια της κίνησης.

Επίσης ενδιαφέρουσα θα  είναι  η παρουσίαση της συλλογής κοσμημάτων γύρω από το χορό από την γνωστή εικαστικό Kα Ιωάννα Μαθιουδάκη ( Η συλλογή θα είναι προς διάθεση , περιορισμένος αριθμός)

Music Dance Festival


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ 25 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Στις 21 και 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 διοργανώνεται σεμινάριο χορού από 25 καταξιωμένους χορογράφους από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Η ΛΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , πιστή στο όραμά της για καθιέρωση ετήσιων εκδηλώσεων με θέμα το χορό διοργανώνει μαζί με τους συνεργάτες της το 2ο DANCE MUSIC FESTIVAL.
Επιπρόσθετα ,το σεμινάριο θα πλαισιώνεται από επαγγελματίες για make up artist και hair styling for dancers καθώς επίσης και από ιατρό διατροφολόγο-διαιτολόγο που θα εισηγηθεί για την σωστή διατροφή των χορευτών.

Το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ απευθύνεται σε όλους όσους αγαπάνε το χορό, επαγγελματίες και μη και σε όλες τις ηλικίες. Γιατί ο ΧΟΡΟΣ είναι γιορτή ,είναι ευεξία πνεύματος και σώματος.
Oι τιμές θα ανακοινωθούν στις αρχές του Φεβρουαρίου. Θα υπάρχουν ειδικές τιμές για τα άτομα που συμμετείχαν στο προηγούμενο Dance Music Festival '08 καθώς και φοιτητές/πολύτεκνους. Επίσης ίδια έκπτωση θα έχουν ΟΛΟΙ όσοι κάνουν την εγγραφή τους Online στην επίσημη ιστοσελίδα... http://www.dancemusicfestival.gr
Enhanced by Zemanta

Digital - New Media

Online Campaigns

Mobile News

Advertising

Public Relations

Μετακινησεις Στελεχών.

Ραδιοφωνο

Εφημερίδες

Radio world

Παράξενα