On Mailer

Ετοιμάστε την δική σας ηλεκτρονική βάση επαφών για μαζική ενημέρωση και αποστολή ενημερωτικού υλικού προς τους ήδη υπάρχοντες αλλά και προς νέους πελάτες χωρίς εκτυπωτικά κόστη, μόνο με ένα click !

To ONmailer είναι μία δικτυακή εφαρμογή (web application) με την οποία ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει και να αποστείλει μαζικά email newsletters / webletters.

Σίγουρα δεν ανακαλύψαμε τώρα τα διαφημιστικά email newsletters / webletters Εμείς απλά τα πήγαμε στο επόμενο επίπεδο.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εύχρηστη διεπαφή μας θα κάνει την δημιουργία και αποστολή μοναδικών, ελκυστικών email newsletters / webletters μια εύκολη και παραγωγική διαδικασία για το τμήμα marketing των συνεργατών μας! Οι υπάρχουσες τρίτες λύσεις επιμένουν σε απαρχαιωμένες μεθόδους σύνταξης και αποστολής διαφημιστικών newsletters (απλό κείμενο, εικόνα κ.α.) με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να σταματάνε στα spam filters των ISPs και των servers, ή όσα "φτάνουν" στον παραλήπτη να μην έχουν την σωστή εμφάνιση με αποτέλεσμα να μην "τραβάνε" την προσοχή και απλά να σβήνονται. Επιπλέον οι χρεώσεις με τις οποίες παρέχουν την υπηρεσία οι ανταγωνιστές μας καθιστούν την πολύ χρήσιμη αυτή δυνατότητα δαπανηρή με αποτέλεσμα οι εταιρείες να δίνουν δυσανάλογα μεγάλο αντίτιμο σε σχέση με την αποτελεσματικότητά της.

Η εφαρμογή μας λοιπόν έρχεται να καλύψει πολλές από τις προαναφερόμενες ανάγκες. Ας δούμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής ONmailer, τα οποία είναι και δικά σας πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών σας ;)

1) Εξελιγμένο σύστημα σύνταξης και αποστολής email newsletters / webletters:
Έξυπνο και έυχρηστο UI (User Interface) στο οποίο ακόμα και ένα παιδί με βασικές γνώσεις υπολογιστών μπορεί να συντάξει και να στείλει ένα διαφημιστικό email newsletter / webletters. Με δυνατότητα σχεδίασης του layout από τον ίδιο τον χρήστη, δυνατότητα χρήσης των έτοιμων δειγμάτων που έχει ετοιμάσει το δημιουργικό μας τμήμα, αλλά και την δυνατότητα σχεδιασμού layout από εμάς αποκλειστικά για τους συνεργάτες μας και τις ανάγκες τους.

2) Γρήγορη αποστολή μέσω των ειδικά σχεδιασμένων servers της neted d&d team:
Πλέον δε χρειάζεται να περιμένετε να σταλούν κάποια δεκάδες ή εκατοντάδες emails για να συνεχιστεί η αποστολή των υπολοίπων. Οι ειδικά προγραμματισμένοι servers της neted d&d team με traffic αρκετό για να αντέξουν ακόμα και την διπλάσιο αριθμό emails από κάθε χρήστη από αυτόν που προσφέρει το πακέτο του. Επιπλέον οι servers μας είναι πιστοποιημένος με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν μηδενική η πιθανότητα ένα email που έχει αποσταλεί από τον πελάτη μας να θεωρηθεί spam από τους ISPs.

3) Οικονομικά πακέτα χρήσης για να καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας:
Σε αντίθεση λοιπόν με τον ανταγωνισμό ο οποίος προσφέρει την υπηρεσία σε πανάκριβες τιμές με αποτέλεσμα να την καθιστούν απαγορευτική για αρκετούς πελάτες και μικρομεσαίες εταιρείες η neted d&d team χρησιμοποιεί το σύστημα των credits ώστε να πληρώνετε ότι χρησιμοποιήσετε.

Με το ONmailer έχετε την επιλογή και την ευελιξία να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του e-marketing οικονομικά, μα πάνω απ’ όλα σωστά και στοχευμένα στις ανάγκες σας. 
 

Digital - New Media

Online Campaigns

Mobile News

Campaigns

Advertising

Public Relations

Μετακινησεις Στελεχών.

Ραδιοφωνο

Εφημερίδες

Radio world

Παράξενα