Web Media Plan

Έχετε ποτέ φανταστεί πόσους νέους πελάτες μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του Internet ή πόσοι πελάτες μπορεί να αναζητούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας;

Η Most Media Athens μπορεί να δημιουργήσει, να διατηρήσει ή ακόμη και να αλλάξει την εικόνα της επιχείρησής σας εκμεταλλευόμενο τα πλέον αποτελεσματικότερα κανάλια επικοινωνίας στο Internet.
















Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στη διαφήμιση στο Internet γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν 3 παράγοντες που επιδρούν στο αποτέλεσμα μιας διαφημιστικής καμπάνιας:

* Το μήνυμα της διαφήμισης
* Ο τόπος της διαφήμισης
* Το εικαστικό της διαφήμισης

Η ομάδα της Most Media Athens αποτελείται από δημιουργικούς γραφίστες, συγγραφείς κειμένων, marketers και προγραμματιστές. Όλοι μαζί αποτελούν την ομάδα η οποία αναλαμβάνει να κάνει τα όνειρα και τις προσδοκίες σας, πραγματικότητα.

Λειτουργώντας ομαδικά προκειμένου να μελετήσει και να αναλύσει τις ανάγκες σας οδηγείται εν συνεχεία στη δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο..

Το web media plan λειτουργεί όμως το παραδοσιακό media plan συμπεριλαμβάνοντας απλά κάποιες ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει το Internet. Ανά πάσα στιγμή είστε σε θέση να βλέπετε την απόδοση της καμπάνιας σας μέσα από ειδικό περιβάλλον διαχείρισης που σας παρέχει η Most Media. Αναλυτικά η μεθοδολογία μας είναι:

* Σε συνεργασία μαζί σας ορίζουμε το Target group σας
* Επιλέγουμε το κύριο σύνθημα της εκστρατείας σας
* Δημιουργούμε εύστοχη λίστα διαφημίσεων
* Δημιουργούμε καλαίσθητα και δημιουργικά banners με τη χρησιμοποίηση των καταλληλότερων τεχνολογιών
* Επιλέγουμε τα websites και τα newsletters που απευθύνονται στο Target group σας
* Καταγράφουμε τα αποτελέσματα της καμπάνια σας και την επιστροφή της επένδυση σας ( ROI)

Γιατί διαφήμιση στο Internet;

* Μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή την απόδοση της επένδυσής σας.
* Είναι φθηνότερη από τα παραδοσιακά κανάλια διαφήμισης
* Είναι πολύ εύκολο να εστιάσετε στο κοινό που σας ενδιαφέρει
* Προσελκύετε περισσότερους επισκέπτες στο website σας όπου μπορούν να ανακαλύψουν περισσότερα για την επιχείρησή σας και συνεπώς να κερδίσετε περισσότερους πελάτες

Λάβετε υπόψη ότι μια έξυπνη διαφημιστική καμπάνια με ένα καλά σχεδιασμένο website αυξάνει το εταιρικό brand της επιχείρησής σας.

Digital - New Media

Online Campaigns

Mobile News

Campaigns

Advertising

Public Relations

Μετακινησεις Στελεχών.

Ραδιοφωνο

Εφημερίδες

Radio world

Παράξενα